Veelgestelde vragen

Geen resultaat geen kosten, hoe werkt dat?

Eigenlijk werkt het heel simpel. Als je na het afvaltraject géén resultaat hebt, krijg je je geld terug. Je betaalt dus nooit voor iets dat geen resultaat heeft.

Wat maakt Pound 4 Pound uniek?

Pound 4 Pound is het eerste afvaltraject dat géén kosten rekent als er géén resultaten zijn. Onze afvalmethode is verantwoord, wetenschappelijk onderbouwd en gericht op afvallen op een gezonde en duurzame manier.

Hoe ziet het afvaltraject eruit?

Het traject start met een uitgebreide intake en meting. Vervolgens ga je aan de slag met op maat gemaakte voeding en/of trainingsschema’s. Gedurende het traject hebben iedere week een digitale check-in en iedere maand een meting om de resultaten in kaart te brengen. Klik hier voor een uitgebreidere uitleg van het traject.

Wat is jullie ervaring?

Ons team heeft ruim 10 jaar ervaring in de fitness- en welnessbranche. Gedurende deze tijd hebben hebben wij veel mensen geholpen in totaal ruim 1.000 kilo af te vallen. Klik hier om onze recensies te bekijken.

Ik ben afgevallen, hoe nu verder?

Afvallen doe je natuurlijk niet voor niets! Daarom hebben wij een speciale service om jullie na het afvallen op gewicht te houden. 

Wat zijn jullie prijzen?

Wij werken met 3 verschillende pakketten: een van 3, 6 en 12 maanden. Bekijk hier de tarieven van de verschillende pakketten.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt een mailtje sturen naar info@pound4pound.nl of telefonisch contact opnemen via +31 (0)6 18 95 84 59. Klik hier voor verdere contactgegevens.

Hoe werkt jullie app?

Alle trainingsschema’s, voedingsschema’s en metingen zijn te zien in de app. Klik hier voor meer informatie over de app.

Afvaltraject

Pound 4 Pound

Krommestoep 1b

3361 CH Sliedrecht

0184 - 633315

info@pound4pound.nl